Až
Až do lípy na kopci
uhodí blesk,
odpustím žalobci
vyřčený trest.
Až mi tvé dlaně
osuší slzy,
oči jak laně
křičí: je brzy!
Až půjdem pěšinou
do údolí,
myšlenka na jinou
nezabolí.
Až povíš potichu,
co tě tíží,
na cestách v Jerichu
s sedmi kříži.
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, Woski, carodejka, bobi bobie, Bíša, GM, labuť, Psavec, Dračičák
Komentáře (3)
Komentujících (3)