Jako Kotě
Anotace: Když se člověk zamiluje
Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
Na tvém klíně v klidu polehávat
Čerstvé mlíčko tebou nalité, chtěl bych pít
Při hraní tě něžně škrábat.
Spát s tebou v jedné posteli
Vedle tebe v tichu si příst
Tajnosti před sebou by jsme neměli
Od tebe denně chtěl bych dostávat jíst
Mazlit se s tebou celý večer
Ty bys mě hladila na hřbetě,
A já bych vedle tebe jen klidně ležel
Nic z toho nejde říci v jedné větě
Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
A ty by si mě velice milovala
Co víc vlastně ještě mohu chtít
Kdybys mě za kotě měla
Jako tvé mourovaté kotě, chtěl bych být
Na tvém klíně v klidu polehávat
Čerstvé mlíčko tebou nalité, chtěl bych pít
Při hraní tě něžně škrábat.
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)