Hříchy
Anotace: Každý hřešíme ... jsme přeci jen lidé
Vzpomínka z noci
Pohledem na nebe
Okovi moci
Dělané pro tebe
Ty ne a ne
Navléct si je
Ta tichá beznaděj
Která žije
Ta prázdnota
V srdci plném
Nenalezená ochota
Touha po nepoznaném
Svírá, bolí, pálí
Křičím a pláču
Sama tam v dáli
Pod pramen skáču
Jako divá Bára
Hříchy odpuštěny
Co jednoho rána
Byly napáchány
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Dark angel
Komentáře (1)
Komentujících (1)