Sbohem
Anotace: Porozumění co dál...
Trápení a starosti,
nech už plynout jen.
Všechny špatné vlastnosti,
ať odplují vždy ven.
Pryč od tvé jemné, milé duše,
lásku dej jen těm.
Kdo stojí o ty rady naše,
neobětuj se však všem.
Úsměv máš tak krásný,
to vím já moc dobře.
V tváři vyraz tak nevinný,
že ustane každá bouře.
Dávej pozor na sebe,
přátel máš zde hodně.
Nehleď stále do nebe,
měj se hlavně dobře.
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Yukki, Gyllien
Komentáře (0)