Význam slova láska
Anotace: Vivat baroko, vivat Farinelli
Když miluješ,
miluješ dvakrát,
protože když dýcháš,
dýcháš za oba.
Když usínáš,
probouzíš se ve dvou.
Když posíláš své děti spát,
ráno jste rodina plná lásky
a mé srdce září, protože
... jste mi nablízku, i když tak daleko
Ve francouzské zahradě právě začal koncert Farinelliho.
Ó, jak jsem šťastným dnes a sen ať zůstane věčnou přítomností našich dní...
Přečteno 910x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, Kyle, hanele m., prostě Zuzana, Psavec, Lukáš Rymeš, Bíša, cevert, oakbark
Komentáře (4)
Komentujících (4)