Nevím jak to skončí
Anotace: Nevím jak to skončí, ale vím že tě mám rád.
Všechno co začíná musí někdy skončit.
Ale já se s tebou ještě nechci loučit.
Chtěl bych mít knihu, do které bych mohl stále psát.
Chci tuhle hru neskončit a hrát.
Doufám, že poslední stránky nikdy neuvidim.
Konec téhle hry předem nenávidím.
Nevím jak tahle hra skončí,
nevím o čem budu psát.
Možná o tom jak tě mám rád.
Komentáře (1)
Komentujících (1)