,,Místo srdce diamanty
vrhnou se na nej i tamti,,
Neviem,či som to napísal správne,
ale veď Ty vieš...
Paráda...
19.02.2008 11:23:00 | džemo
láska a zamilovanost..
nikdy jich nemáme dost..
kéž byla by zde napořád
dokola den po dni..
ač cítil jsem ji tolikrát
nebude nikdy staromódní..
18.02.2008 20:54:00 | Bean