Čím to, že nad Tvýminádherně něžnými básněmi i mne napadají podobné verše?
****************************************************
Zase pírko jetřábí
se mi tu k nohám snáší,
a slunce se hanbou rdí,
že noci plášť ho zháší...
Pár uschlých stébel trávy,
odkvétající vlčí mák,
a nejnovější zprávy
na kopec deštěm píše mrak...
Skryji pírko jestřábí,
než-li ho vítr zas
odnese! Vždyt jen ono ví,
že miluji Tě zas !
Po dešti rybník rozkvete
jak louka květy hvězd,
pírko-zástava Lásky mé,
Tobě určeno jest...
;o)
10.03.2008 13:39:00 | Kozoroh 1
Kez by nam pro tu krasu na nebi stacilo jen natahnout ruce. Moc hezky jsi basen vykreslila.
18.02.2008 18:21:00 | carodejka