Hezké, až na "tyhle slůvka"...jsou přece tahle slůvka! Trochu to bije do čí. Jinak vážně pěkné.
22.01.2009 09:39:00 | Lilly Lightová
Znova a znova si to dokola ctu a jako bych to slysel zpivat Hanu Hegerovou, mam rad jeji podani a tohle je presne ten styl...
20.02.2008 08:35:00 | Pavelpaja