Miluji...
Miluji a srdce štěstím plesá.
Poznala jsem osůbku,
která otevřela mi nebesa.
Miluji a každý den mě hřeje.
Dal jsi mi krásu,
život plný naděje.
Miluji a láska mi radosti vrací.
Ráda bych se stala tvým dílem,
tvou uměleckou prací.
Miluji a víra má ožila.
Potřebuji tě, abych mohla dýchat,
abych vše zlé přežila.
Přečteno 956x
Tipy 4
Poslední tipující: Platón, Psavec, labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)