Louka
Anotace: Kytička na louce
Nevím jestli mi kytička rozkvetla na louce,
chtěl bych ji poznat velice.
Jedna mi ve dlaních uvadla
a byla u mě někdy špatná nálada.
Chci se o ní postarat
a chtěl bych jí hodně milovat.
Každý den bych jí zaléval
a vůbec jí lístky netrhal.
Třeba měla by mě rozesmát
a já bych klidně u ní usínal.
Když se dotknu jejich květů,
chtěl bych říct tu pěknou větu
mám tě hodně rád…
Komentáře (0)