Co skrýváš za víčky ?
co skrýváš za víčky
co spatřit smím ??
plamínek maličký
o něm já sním
jak spatřit plamínky
co víčka tvá skrývají
probírám vzpomínky
a doufám potají
z polibků písničku
ti do ouška šeptám
a doufám trošičku
že se tě zeptám
tvé polibky-slovíčka
víčka má pokryly
odpověď sladičká
přijde snad za chvíli
odpověď dechem svým
horkým mi zpíváš
ať dál je tajemstvím
co za víčky skrýváš...
Přečteno 792x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)