Anotace: Vyznání jednoho nebohého rytíře.
Ano, překrásné. Miluju sílu podstaty tvých slov. Něco tolik dokonalého jsem snad nikdy neviděla.. A ty to víš.
06.08.2009 22:11:00 | Známá - Neznámá
Krásné, a jak řekla Nightgirl přede mnou, okouzlující...Málokdy se tady na Literu ukáže něco tak čistého a upřímného.
03.03.2008 19:03:00 | AneaCapaken
Ty jo uplně mě to okouzlilo....je to nádherný...tak čistý a upřímný...že jako by to snad ani nepatřilo sem....do tohodle světa...oprvdu něco neuvěřitelného...
19.02.2008 20:34:00 | Yukki