Lilie
Anotace: Toto je opět společné dílo a musím velmi poděkovat spoluautorce. Protože já bych to takhle asi nikdy dohromady nedal. Díky.
Rozprostři vlasy na polštáři,
Ukaž mi trochu své krásy
Očima sváděj mě v měsíční záři
Staň se mým andělem spásy.
Odevzdej do noci zlobu a zášť
Polibky slíbej mé splíny
Otevři srdce, odhal svůj
plášť
V temnotě rozpusť své viny.
Kol svíce hoří, teď blízko tě mám
Jsi lilie
v půvabu skrytá
Rty rtům se dvoří, otvírám chrám
Noc plná lásky nás vítá.
Přečteno 495x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, WhiteSkull, ona, Marcella, Robert Thomas, smudlinek, danaska, Lucie Teru, Bíša, prostějanek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)