Souznění
Anotace: Pocit souznění nás pojí, přesto zůstáváme svoji.
Jsi dech mého dechu
v bezpočtu toužebných vzdechů.
Ledem, který v duši mrazí.
Pečuješ o lidské stáří.
Vnímám tvoji bytost celou,
občas nesmělou, spíš smělou.
Bráním se milovat krásu -
- jemnost tónu tvého hlasu.
Naše ruce pevně spjaty,
není důležité "JÁ", "TY".
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: bobi bobie, Bíša, Psavec, Beepat, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)