Ta láska...
Anotace: ... neexistuje nikdo, kdo by ji nepoznal...
Láska..
kolikrát skloňovali tohle slovo básníci..
Láska..
jak mihotavá vážka nad srdeční stanicí..
Láska..
cítíš ten zmatek, který v sobě máš..
Láska..
jak oheň pálí, když v srdci svém ji máš..
Láska..
jak v oblacích se cítí Tvoje duše..
Láska..
to Amor vystřelil ze své kuše..
Láska..
to znamená, že už jste dva..
Láska..
stav bez tíže je krásná hra..
Láska..
zapomeň na slzy a žij..
Láska..
je moře radosti a tajné sny..
Láska..
je něha a slastné dotyky..
Láska..
je ona a Ty..
Vy..
Přečteno 481x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, hašlerka, Danah, pavlis, jesterka, Lucie Teru, Psavec, vodnař, Inge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)