Moje srdce je tvé
Anotace: Chtěla bych s tebou být.
Miluju tě,ale ty to nevíš,
nevim jestli mi někdy něco povíš,
z povzdálí tě vyhlížím
a někdy se k tobě přiblížím,
chodit bych s tebou chtěla
a tvou tvář ti pohladila,
když ti bude nejhůře,
tvoje láska ti přece pomůže,
moje srdce by bylo tvé
a tak to i zůstane.
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, Lacosta1
Komentáře (3)
Komentujících (3)