Tvá
Tvá
Když pod doteky tvými cítím se tak spanilá,
Když potemnělé oči svlékají mi šat
Jsem hladovějící touhou a láskou těžce opilá
A v náruči tvé padám jak obléhaný hrad.
Když nahota nás halí a tma se vůbec nestydí
Když do ticha jen láska řádky píše po těle
Jsem na cestě k Tvé duši, kam žádné oko nevidí
A ty jsi před mou bránou, co otvírám Ti nesměle.
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, IvoMaria, just me, Psavec, Dračičák, Mácha
Komentáře (2)
Komentujících (2)