Jednou...
Anotace: jednou příjde ten den :)...
Jednou půjdeš, budeš se smát
a slunce tě bude do zad hřát.
Jednou půjdeš a budeš vědět,
jsem potřebný pro tenhle svět
a když né pro svět, tak pro tebe,
pro tvůj úsměv a tvé nebe!
Jednou půjdeš, nebudeš se bát
a necháš světlo denní na své
tváře dopadat.
Jednou půjdeš, budeš rovně stát
a dokážeš se ze života radovat
a když né ze života,
tak z jejího světa, z jejího dechu
jak mravenčího po stezce spěchu...
Jednou...
Komentáře (0)