Čaruji pro Tebe
Jsem zakletá v poštovní schránce
a vyhlížím Tvůj e-mail,
jako pacient na lůžku,
doufající v návštěvu Slaměnek.
Mám zvrhlou radost,
když se nutím o Tobě přemýšlet,
spřádám nesmyslnosti
a přesto všechno vyčaruji květ.
Vzpomínám na Tvou veselost hlasu,
a vím, že také souzníš.
To mi vnukne sílu,
pro nás záhon kytek vysázet.
Přečteno 695x
Tipy 1
Poslední tipující: Manon.H
Komentáře (0)