Stromy
Anotace: spíš než o stromech řekl bych o lásce
Když se rodí stromy,
jen některý se uchytí,
pomalu začne růst
i okolí to pocítí.
Roste výš a výš,
až jiným se vyrovná,
silný a nezdolatelný,
tak jak "Goliáš" zrovna.
Však na každého jednou dojde,
i stromy se vytrácí,
často kdo zasadil je,
sám jednou je pokácí.
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Rafi..., Martanka, Psavec, WAYWARD, loverose91
Komentáře (3)
Komentujících (3)