Dobrej namet, skoda jen,ze muzska logika neni pochopitelna pro zeny a zenska logika neni pochopitelna pro muze, proto spolu muzou muz a zena existovat. No a pokud se ti to nezda, tak si vem, ze nikdo nikoho neucil, jak chapat sve protejsky a hlavne jak sam sobe rozumet...
22.02.2008 13:12:00 | dead-head