představy

představy

Anotace: každý o někom sní....

Polibky zahrnout celá tvá ramena,
koukat ti do očí, vědět co znamenám.
Smířit se snocí a tiše jít spát,
přimknutá k tobě necítit chlad.
V ústech tvou chuť a v mysli tvou tvář,
cítit tvou vůni, vidět tvou zář.
Hladit tvé vlasy , mít blízko tvá ústa,
vědět, že mé srdce do tvého vrůstá.
Ruku v tvé dlani hlavu v tvém klíně,
probouzet své tělo k životu líně.
Stále být s tebou a věřit , že bdím,
procitnout ze snu, vidět tvůj stín.
Svést tě svou touhou nejenom ve snu,
stačí jen slovo a k tvým nohám klesnu.
Musím anesmím vyjádřit ten cit,
zároveň můžu a nemůžu být.
Čekám na vyznání, čekám a prosím,
vždyť tebe a jinak nic v srdci svém nosím.
Autor PZ, 21.02.2008
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Nemůžu zapomenout, Severka, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

ahoj, dlouho jsem nepsal, ale koukam ze se tva tvorba nezmenila....netrpelive cekam na kazdou tvoji basen a vzdycky mi vyrazis dech...uzasne..

08.03.2008 00:39:00 | Nemůžu zapomenout

líbí

asi jsem na měko, ale taky jsem teďka šťastně zamilovaná...ach...krásné..

21.02.2008 09:15:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí