Verše na poloviny
Vím, že nemůžu být s Tebou
a vím, snad ani nechci.
Myslíš, že kdybych Tě neznala
bylo by všechno lehčí?
Nebyl by strach a samota
v srdci mém zlomeném?
Vrátila by se mi radost
a štěstí v životě mém?
Všechno by bylo jinak
a celý svět by se změnil,
možná by ustal zmatek můj
a přišel ten, co tu nebyl.
Trhám verše n . . . . . . . . . . . . a poloviny;
ta jedna j . . . . . . . . . . . e pro Tebe.
To aby Ti nes . . . . . . . . . . ešlo z paměti,
že znamenáš p . . . . . . . . . . .ro mě nebe.
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, Psavec, Severka, labuť, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)