Básnička
Anotace: Básnička kterou jsem vymýšlel hodně na rychlo......tak doufam že se bude líbit
Nad městem se snáší noc
a já po tobě toužím moc.
Chci se ti dívat do očí
ať se svět s námi zatočí.
Chci tě mít vedle sebe
snesl bych ti i modré z nebe.
Proč je život tak nesnesitelně krutý
prazdný,tichý,smutný a dutý.
Miluju tě a ty to víš
jen ty jediná k mému srdci smíš
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)