... a kdyby je ... pocit v srdci ... kdy jsem pyšná
... a kdyby je ... když ho vnímám v hlavě a nemůžu bez něho žít ...
... a kdyby je také piča ... co mi lechtá mozek a v repetici opakuje je tvůj ... bohužel už ne jako zamlada ... mám stažený pysky ... mlčenlivostí ...
... a kdo korunou moci ... ten bičem peněz ...
... se kazím Jindřišku jen slovem ... víra mě sytí ... ... pýcha zůstává ...
25.02.2008 15:14:00 | Marcella
Ty jo skláním se až k zemi ..pár slov a tolik toho říkají..
Nemám ráda hru na "kdyby" .....není pro mne totiž hrou..je písničkou předem ..prolhanou..
éé chtěla jsem npsat prohranou.. nebo že by ne ?
21.02.2008 16:45:00 | Nút