Anotace: Nikdy jsem neměl ambice stát se básníkem, ale už dlouho jsem tu nic nepřidal a tohle dílko se mi nezdá špatné.
Poezii ráda čtu, jen jí moc nerozumím. Takže tenhle koment asi nebude takovej: Prostě jen- je v tom všechno:) a mně se to líbí:)
30.03.2008 00:00:00 | Barunka=o)
já být tebou, bych ty ambice zvážila ;-)
jsem totiž okouzlena, je opravdu moc krásná a něžně bolavá, piš dál, prosím...
21.02.2008 21:47:00 | Erion Fate
Je to pekné...síce som tam mala trochu problém s čestinou ale veľmi dobré...
21.02.2008 19:41:00 | Mišiačik