Štěstí největší
Anotace: Ne všichni si uvědomujeme co pro nás znamená láska...
Kolikrát lásku ze rtů jsem ti četla?
Často jsi říkal rád tě mám,
s těch nejvzácnějších slůvek cop jsem pletla
a srdce otevřela jako chrám.
Ze snů jsem vzácné pavučiny tkala,
ta láska pro mne modlou byla,
do náruče tvé vstřícně utíkala,
jen abych se ti zalíbila.
Tvá hruď je pevná jako skála,
na ní se cítím v bezpečí,
dávat a brát si lásku z mála,
je myslím štěstí největší.
(c) 2008 Sidy
Přečteno 555x
Tipy 29
Poslední tipující: Krahujec, Kozoroh 1, andynka.n, dva, Aluna, toužím.jít.dál, jedam, Jan na Druhou, Luciiik, just me, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)