Milování
Anotace: Tak teď už můžu napsat, že je pro Tebe a že čekám....a těším se až příjdeš...
Jsem žhavá láva
....rozevřená řeka.
Jsem srdce, jež na tvou dýku čeká.
Vypouštím mlhu...
...a chci Tě vtáhnout do svých zrádných vírů,
lásko pojď se milovat na víčkách netopýrů.
Otři si dlaně, co obrostly ti mechem!
Vstup do mě s nekončícím vzdechem!
Hleď vzdouvá se vlna přílivu
a příboj vhazuje mě do jeskyní tmavých,
na vrcholcích krápníků musíme naše milování zabít.
Přečteno 443x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, Jiří I.Zahradník, jedam, pejrak, vapiti, Mácha, Bardot, maena, Dračičák
Komentáře (4)
Komentujících (4)