Jaro už ťuká na dveře
a mnohé srdce otevře
pro Lásku, která nezná mezí
/a jiné pošle do zámezí!/,
takový však už život je,
tu bere, tam zas daruje,
kdos něžný cit si v srdci hýčká,
jiný hned plápolá jak svíčka,
ten na popel tu shoří hned,
onen je studený jak led!
24.02.2008 01:21:00 | Kozoroh 1
.. a příjde žhavé léto,
a déšť padajícího listí,
i krása křišťálového ledu
..
aby se vrátilo JARO
***
Jiří s.
22.02.2008 15:47:00 | j.c.