Něžná láska
Láska, věc to krásna,
tak čistá,
tak něžná,
Ty jsi má láska jediná.
Poznal jsem nezkaženou lásku,
když jsem šel s Tebou na procházku.
Láska mi zalepila oči páskou,
ale ostatní smysli mi zůstanou.
Cítím Tvojí vůni,
chci být navždy s ní.
Slyším Tvůj smích,
Tvých rtů božích.
Dotýkám se Tě,
velice něžně.
Ochutnávám Tě celou,
máš chuť jahodovou.
Vedle Tebe se cítím křehce,
odejít od Tebe se mi nechce.
Sála z Tebe něžnost, romance,
máš obrysy jak z pevného štětce.
Jestli někdo na slunce napíše,
studením ledem „Miluji Tě“,
Miluje Tě o něco více než já,
Ale to je přeci nesmysl, cha.
Komentáře (0)