Kvůli Tobě
Anotace: Slabá chvilka...
Jsi moje láska,co mě umí rozesmát,
dáváš mi pusinky, nejen když jdu spát.
Umíš mi naslouchat a lásku mi dát.
Ale musím svůj boj vzdát,
zavřít oči a navždy spát…
Věř, že moc mě to mrzí,
smuteční parte ti přijde už brzy.
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: Norlein, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)