Anotace: když ony si ty duše samou blažeností nedají říct...chjo...to aby se jeden zbláznil:-D...ale prostě za to asi nemůžou, když opět uvěří lásce...hlavně aby je zas nevyhnali pěkně dolů na Zem;)
:D:D:D Já bych na ty výstřely dávala bacha, abyste si pak třeba nevystřelili nějaký velrybožralokodelfíně:")
28.02.2008 15:07:00 | Epona
Nejlepší nápad...co jsem tu dneska četla :) Vážně se mi to líbí, je to takové - neotřelé, neklišoidní :)
24.02.2008 21:26:00 | prostě Zuzana
polomáčené nebe...to zní nádherně, tyhle létající stavy taky znám...ale bohužel taky znám ty co následujou, takový ty padájící...tím tě nechci odradit svým pesimismem, jsem ráda že někdo umí psát vesele...!
23.02.2008 14:44:00 | Rozárenka