Anotace: Ne jedna... Není to nic záživnýho, jen se potřubuju vykecat...A není komu...
zatím si nechej jen zdát :) postupem času to krásné příjde, uvidíš...ač třeba ne s tím, s kým momentálně by sis přála, ale příjde, každý se jednou dočká...určitě :)
27.03.2008 20:30:00 | 0-0
Špínu a trápení budeš splachovat nejen do vany,ale i do hajzlu ještě mnohokrát za život.TAK AŤ SE TI PODAŘÍ BÝT ČISTÁ.:-)
22.02.2008 22:25:00 | WAYWARD
Pokus se i ve svých myšlenkách všechno to trápení a špínu "odplavit":). Vím, někdy je to těžké..ale zkus to;)
22.02.2008 22:20:00 | Holka z davu