Sen
Cítím vůni tvé pleti něžné,
líbám rty tvé rudě jemné.
Za ruce tvé tě já držím,
pohled z tebe už nespustím.
Hladím lehce tvé tělo krásné,
polibky halím tvé křivky vnadné.
Myslím na tebe ve dne v noci,
snad je to vše jen tvé moci.
Má mysl je s tvojí spjatá,
láska lásku jemně laská.
Krásný měl jsem tento sen,
lásko moje, pojď semnou jen.
Komentáře (0)