Lhostejnost
Je Ti to jedno,
že sklesle stojí.
Je Ti to jedno,
že lásky už se bojí.
Je Ti to jedno,
že zlomils jí křídla.
Je Ti to jedno,
že v smrti se zhlídla.
Je Ti to jedno,
vždyť svědomí nemáš.
Je Ti to jedno,
sladce se chechtáš.
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Lexisa, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)