Jednou
Anotace: Prostě vyznání..
Jednou
Až jednou odvahu najdu,
za Vámi zajdu
a řeknu Vám,
že jen Vás v hlavě mám.
Že se mi strašně líbíte,
když se smějete,
že mi oči září,
když se Vám objeví úsměv na tváři.
Že zdá se mi o Vás každou noc,
zdá se mi o Vás věcí moc.
A mám přání.
Ať sny se stanou,
věcí skutečnou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)