hledání
Anotace: opravdu špatná báseň
Sbírka:
Míče
Nedaří se nalézt ty správné slova,
které by způsobila, abys mi dovolila
líbat Tvé bříško
nedaří se chovat tak,
abych zaujal Tvou pozornost
a vzbudil touhu
včera na plese
lodičky, večerní šaty, nalakované nehty
tak moc jsem toužil svírat ženskou dlaň
roj světel a kolotoč pohybů
co udělat, aby se naplnila tajná přání
sedmička bílého vína, špatná volba
asi je něco špatně
schopnost říkat jen to
co tě vůbec nezajímá
snílek bláznivý
čeká snad, že mu řekne: dovolím ti líbat své rty?
opravdu bláznovství
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Danah, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)