Anotace: Jsem tebou velmi okouzlen, být s tebou je můj tajný sen, jsem nesmírně rááááááááád :-(
Pěkný...Nemám k tomu co dodat!Někdy prožívám to samé...Ale asi nejsme sami...
09.06.2008 13:29:00 | Ewineccka
jako by jsi psal o mě... naprosto stejné pocity, všechno co jsi napsal, to samé prožívám... tak tedy doufám, že dovolíš, když budeme doufat spolu :) a přec každý zvlášť...
15.03.2008 16:07:00 | 0-0