Anotace: zkuste poslouchat Evanescence, a při tom psát...
to jsem ještě nezkoušela.. ale Evanescence poslouchám víc než často :)
31.10.2008 21:43:00 | Emily Winnacott
Nádherné verše, jsou jednoduché, ale psané s lehkostí, nenuceně a jemně... Je vidět, že to je psané z pocitů.
23.02.2008 22:27:00 | Ariella13