Jůůůů

Jůůůů

Anotace: Nefím....ploste láska

Už nemusím se marně ptát,
jestli je někdo,kdo má mě rád.
Už nemusím si namlouvat,
že nemám srdce komu dát.

Potkala jsem tebe ,
nepoznávám sama sebe.
Život mám teď pestřejší,
vše je mnohem krásnější.

Láska sladká jako med,
občas chladná jako led.
Však teď hřejivá jak letní den,
snad není to vše jen krásný sen.
Autor Štěpulínka, 23.02.2008
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

přeju Ti to=))

24.02.2008 08:42:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel