Anotace: Jako každá nikdy nechci žít bez lásky!!
Sbírka: O lásce bez lásky, S láskou bez lásky
je to hrozně krásné vyznání, Dašulie :o* :-P ... jen bych podotkla, aby sis opravila gramatické chybičky (kdybys nevěděla, tak ti s tím ráda pomůžu :-P) a víc by se mi líbilo, kdyby u všech případů slova Ty, Tvůj, a tak, bylo velké T... působí to hned lépe, aspoň na mě tedy :)
jen tak dál, puseno :o*
06.10.2008 19:37:00 | MishaX