Vrátit čas?
Anotace: o tom koho už nikdy nezískám.
Kapka pořád padá,
nevím co dál pořád vzpomínám.
V mém srdci budeš do smrti,
tvé rty,tvé objetí.
Já netoužím po ničem než vrátit čas,
tak jako padá z hlavy vlas,
proč jen to stále neumím,
vrát zpět včechno změním.
Nejde to já vím,
a tak smiřuju se s tím,
že tvé tělo tvj stín,
už nikdy nespatřím.
Budou patřit jiné,
nic mi nezbyde.
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Game, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)