Oči uplakané!
Jen oči uplakané zůstanou
po všech těch slůvkách vyznání
plných lásky a touhy.
Jen oči plné slzí zůstanou
po letech kdy
dávela si plnými hrsmi všem
a najednou koukáš..
.. sama nemáš nic!
Jak prázdná studna
jak vyprahlá poušť
po lásce...pohlazení..
po něžném dotyku.
Jěn oči plné slzí zůstanou.
A nic víc!!!
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: čertíček, Dejfor, Janetee, el viento, Danah, Nessy, co zivot dal i vzal, jedam, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)