Krásně smutná básnička. Doufám, že se přes ty nevydařené vztahy přeneseš. Když se to povedlo i mě, a to já jsem fakt naivní blbeček nejvyššího stupně, tak to dáš taky! ;-) A talent máš, takže se ti určitě bude dobře psát i o jiných věcech. :-)
08.02.2009 02:20:00 | Anita Buchtová
nj, naděje ... ten sladký plod jenž ukrývá hořké jádro ...
ale přeci: "pro jedno kvítí slunce nesvítí" :) hledej jinde a najdeš mnohem lepší :) budu držet palce
04.05.2008 21:28:00 | LuciAngel
... zas zbude jen čekání, bo nandi jinou, co s Tebou se bude ráda nejenom smát.
24.02.2008 17:18:00 | NikitaNikaT.