Suché slzy kopretin
Až voda zkamení, tam kde pramení
A nechá zem hladovět
Motýl na tvém rameni, jako mámení
Pár jednoduchých vět
Z citů štiplavý dým, ze srdce parafín
Viněty trpkých vin
Až voda zkamení, tam kde pramení
A kopretinám zbude jen stvol
Motýl na tvém rameni, jako znamení
Z žíznivé lásky bol
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: Severka, Faňule, blue, Šantir, labuť, estrellita, danav, Danah, motáček, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)