Tenkrát
Chtěla bych ti něco dát,
chtěla bych se s tebou smát,
na housle zase hrát.
Jo tenkrát, když svět se zatočil,
když tančit se mi chtělo,
když do náruče si bral mé žhavé tělo,
tenkrát ten život alespoň za něco stál
a nebyla to zlámaná grešle.
Já tančila jsem v oblacích,
a chtěla přenést světa kraj a křičela jsem: „Hraj, hraj, jen hraj.
Hudba dohrála,
hudebníci se rozcházejí
a
najednou ticho,
jen tikot se ozývá.
Tik, tak, tik, tak,
hodiny odbíjejí ČAS.
Přečteno 536x
Tipy 17
Poslední tipující: Rošták Domča, NikitaNikaT., HannyJanny, dva, vodnař, labuť, MalaIzis, Psavec, kavec, jedam, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)