17
Anotace: ...propasti co už nepřemostím (Kryštof)...
Sbírka:
Na rozloučenou
Vracím se v čase s mlhovinou minut v pase
Hodiny padají do Tvého šálku s čajem...
....vracím se v čase
Motýlku tuhle bitvu už nevyhrajem!
A já se vracím v čase,
háďátka slunečních paprsků mi laskají vlasy.
Vypila jsem nápoj lásky
a vystavuju prošlé pasy.
Přečteno 427x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Mácha, IvoMaria, jára spots, Danah, estrellita, /cnz/
Komentáře (1)
Komentujících (1)