Proč se musí trpět za lásku?
Anotace: Zamyšlení nad láskou, která je některými lidmi nechtěná. Tzv. Romeo a Julie
Proč se musí trpět za to,
že má člověk rád?
Že chce s někým být
a musí jen o ní nebo o něm snít?
Chce jí nebo jeho držet za ruku,
vždyť v tom hledá každý záruku.
Chce sedět vedle něho nebo ní
a toužit po jejím nebo jeho cítění.
Cítění k tomu,
kdo je jí nebo mu blíž
a nechce jí nebo mu být jen na obtíž.
Vždyť se mají rádi
a nejsou jen kamarádi.
Myslí stále na sebe,
ty na mne, já na tebe.
Komentáře (0)