Máj
Anotace: ..určitě přijde..
Májový déšť
Stýská se mi na perónu,
vyhlížím toho divouse kameramana,
který točí filmy nazpátek a slíbil mi,
že v poušti, i když zprvu vyprahnem,
rozkvete bílým květem živá voda.
I ona je prapodivná..
ale prýští!!!
Všude kolem!
Stejně jako míza stromů na jaře.
Prýští jako můj déšť nahoru od kořenů.
Pršet tak nahoru, jako dolů voníš
spolu s bledulemi anebo sněženkami?
Ony vzdorují.
Čekám na tebe…
...a přeju si, ať zaprší májový déšť!
Přečteno 379x
Tipy 16
Poslední tipující: jedam, j.c., vodnař, Psavec, Lota, Špáďa, Danah, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)